Rent

Защо да наемете стая?

Имате хотел, център за забавление, кино или друг подобен бизнес? Имате празни помещения които не използвате, а трупат пасиви? Ние Ви предлагаме алтернатива чрез която празното и неизползвано помещение не само че няма да бъде пасив, а ще носи и доход без да се налага да инвестирате в закупуването на допълнително оборудване, обзавеждане или наемане на нови служители!

Какво включва наема?

services3

Тема

Можете да изберете от темите в сайта

Брандинг

Пълен брандинг на играта – Лого, Марка и графичен дизайн на печатните материали

Резервационна форма

Онлайн резервационна форма, чрез която в реално време да следите направените резвации и заетостта на стаята

Уеб сайт

Използване на сайта на Менталист за представяне на стаята

Акаунт в социалните медии

Наетата от Вас стая ще бъде промотирана в социалните мрежи наравно с всички стаи опериращи под бранда „Менталист“.

Обучение

Обучение за Вас и Вашия персонал относно спецификите на управление на „Стая на загадките“, както и процеса на поддръжка и подготвяне на стаята за игра.

Инсталиране

Инструкции за инсталиране на наетата от Вас стая в помещението в което ще се провежда играта. При необходимост бихме могли да подсигурим и физическа помощ, което е обект на допълнително договаряне.

Софтуер

Посредством таблет и специални QR кодове играещите получават основните подсказки, когато са им необходими. Софтуерът позволява бързо и лесно играта да се води на множество езици. С него се повишава многократно КПД на гейм мастърите, а също се оптимизират и разходите за персонал.

Сервиз

Сервизиране на електронното оборудване инсталирано в стаята.

Ремонт

Съдействие при необходимост от извършване на ремонти по на декорите, мебелите и оборудването на играта

Гейм мастър от разстояние

Тази услуга Ви дава възможност допълнително да оптимизирате разходите за персонал. Предоставяйки Ви гейм мастър обслужване от разстояние Вие няма да се налага да наемате хора. Нашите специалисти ще гледат онлайн играещите в наетата от Вас стая, ще им подсказват и ще ги напътстват по време на играта. Вие трябва единствено да се погрижите да има кой да подреди стаята преди и след игра и кой да посрещне и изпрати играчите.

Имате въпроси или вече сте направили своя избор!