FAQs Mentalist

В зависимост от това дали смятате това да е основният Ви бизнес или ще се занимавате със Стаи на Загадките като допълнение към съществуващ такъв ние можем да Ви консултираме дали да закупите или наемете стаята. Ако Вашата опция е закупуване на стая, заедно ще подберем най-подходящата възможна опция.

Условие за подписването на договор е да има сключено споразумение за конфиденциалност и направено авансово плащане. По този начин ни гарантирате Вашите сериозни намерения за влизане в проекта, както и Вашата отговорност за опазване на разкритата информация и ноу-хау.

Приемат се единствено банкови разплащания.

Когато наемете стаята ние ви предоставяме всичко необходимо – Подробно описание на темата и историята в нея, обзавеждане и функциониращи загадки.

При покупка на играта и в зависимост от избрания пакет ще Ви предоставим – Подробно описание на темата и историята в нея, инструкция за опериране на играта, инструкция и планове за построяването й, Обучение на персонала и др.

Всичко зависи от сложността на декора и  колко бързо ще подготвите помещението съгласно предоставените от нас планове.  Обичайният срок за ремонт и построяване на играта е средно 6-8 седмици.

Основният ни пакет не включва строителството на стаята.  В най-разширеният ни пакет ние ще се погрижим за набавяне на мебелировката и вграждането на загадките. За вас остава да ремонтирате помещението съгласно предоставените Ви планове, за да може играта да бъде монтирана. При всички случаи ако имате необходимост от помощ нашия екип е на разположение да Ви помогне.

Можете да изберете или да модифицираме по ваше желание всяка тема качена в този сайт или да създадем нова съгласно Вашите изисквания.

В зависимост от избраната опция за Закупуване или наемане на тема цената е различна. Цените за продажба на съществуващите теми са поместени в сайта. Цените за наемане на стаите се определят индивидуално в зависимост от избрана тема и сложността на инсталирането й. За повече информация относно това или ако имате въпроси по нашите пакети и услуги можете по всяко време да се свържете с нас.

Имате нужда от помощ!

Свържете се с нас